QUI SOM?

Em dic Francesc Compte. He estudiat administració i direcció d’empreses a la UdG. Vaig cursar un Erasmus a Irlanda (Dublín) i allà vaig començar a dedicar-me al món de l´artesania. A partir dels meus viatges he aprés a treballar el macramé i la pell de manera autodidacta.

Fa dotze anys que faig artesania i també compra venta en origen.

Sóc la quarta generació que treballa amb el punt. Des de ben petit he viscut envoltat de jerseis i he ajudat en tots els passos de fabricació.

He fet i col·laborat en diverses col·leccions de jerseis, bijuteria i productes de termoteràpia com  Phiu-Phiu termoteràpia, demuñecas, Tustabus, WORTH, jjl,  i actualment per QuackQuack i Suets d’Olot.

Em dic Marian Coromina. Vaig estudiar a l’Escola de Belles Arts d’Olot, més tard vaig cursar estudis de disseny de moda a l’Institut Professional de la Moda a Girona i posteriorment a Barcelona a l’Escola Guerrero on vaig cursar tres anys de Disseny Tècnic en Moda. He treballat a Televisió Espanyola, als estudis de Sant Cugat, fent d’estilista. També he treballat en atrezzo teatral per l’empresa Focus al Teatre Romea de Barcelona i al Teatre d’Olot, estilisme per a grups de música, vestits de núvia i roba personalitzada per casaments i festes.

He fet col·leccions de moda pròpies amb la marca Miaco, lapetitelia i actualment per QuackQuack i Suets d'Olot

CONTACTE

¡Tus datos se enviaron con éxito!